Piektdien, 23. augustā Zuzeum norisināsies Andra Grīnberga un Kaspara Zborovska performance “Save The Last Dance For Me”

📆 Piektdien, 23. augustā, plkst. 19.00
📍Zuzeum Lielajā izstāžu zālē
🎟 Ieeja ar izstādes ieejas biļeti

Andris Grinbergs (1946) ir Latvijas mākslas leģenda, kurš guva plašāku atpazīstamību 1970. gados ar savām novatoriskajām un provokatīvajām performancēm.

Pēc vairāk kā desmit gadu pauzes Grinbergs atgriežas ar performanci “Save The Last Dance For Me” kopā ar fotogrāfu Kasparu Zborovski, par godu izstādes “Straight, No Chaser” finisāžai. Izstādes veidotājiem Grinberga personība un sniegums bija viens no galvenajiem iedvesmas avotiem.

Zuzeum Lielajā izstāžu zālē Grinbergs spēlēsies ar atsaucēm uz savām iepriekšējām performancēm.  Atskats uz pagātni un tās ietekme uz tagadni, Ināras Kaijas Eglītes dzeja, dejas un aicinājums būt kopā un svinēt dzīvi! Katras beigas ir kaut kā jauna sākums.

Vairāk par finisāžas brīvdienām te.

*Apmeklējot pasākumu, jūs piekrītat foto un video uzņemšanai un izmantošanai Zuzeum mārketinga vajadzībām. Jums ir tiesības iebilst pret sevis vai sava bērna fotografēšanu vai filmēšanu, paziņojot par to fotografēšanas un filmēšanas laikā.